Tarinamme

Jokaisella kodilla on tarina, niin myös meillä

Tunne kuka kotiasi välittää

Asiakkaana tiedät kenen kanssa asioit. Kun kaikki vaiheet myynti-ilmoituksesta kodin myymiseen tapahtuu yhden välittäjän kautta, on palvelukokonaisuus rehellistä ja luotettavaa.

Ville Torvela, LKV

  • Perustaja, LKV

CN Uusi Koti LKV on perustettu 2013, joten kokemusta kiinteistönvälityksestä on kertynyt jo useammalta vuodelta.

Yritys on yksin omistamani ja tukikohtani löytyy tällä hetkellä Kellon Kiviniemestä. Toimin kuitenkin kattavasti koko Oulun alueella. CN Uusi koti välittää niin koteja kuin toimitilojakin. Laadukkaat kuvat otetaan ammattivalokuvaajan toimesta ja varsinaisen välitystyön tekee allekirjoittanut alusta loppuun asti.

Työurallani olen päässyt kokemaan ja tekemään paljon. Olen työskennellyt niin projektipäällikkönä elintarviketukussa kuin projektipäällikkönä mainostoimistossa.

Yrittäjäksi aloin kohta kymmenen vuotta sitten, kun perustin CN Uusi Koti LKV:n. Peruskiinteistövälityksen lisäksi olen yhdessä uudiskohde asiakkaideni kanssa osallistunut heidän ARK suunnitteluun sekä hoitanut heidän kanssaan uudiskohteiden vastaanottotarkastukset. Monen asiakkaan kanssa yhteinen matka on sisältänyt niin ”vanhan” asunnon myynnin, uusikohteen suunnittelun ja myöhemmin vielä sen uudiskohteenkin välittämisen kun elämäntilanteet ovat asiakkailla muuttuneet.

Olen 40-vuotias perheen isä. Kotoa minulta löytyy kaksi alakouluikäistä lasta ja optikkona työskentelevä vaimo. Vapaa-ajallani harrastan kalastusta sekä alppihiihtoa Rukan maisemissa.

Asiakkaiden palautteita

 

Erittäin hyvää palvelua

”Villen kanssa asuntokaupat sujuivat todella mutkattomasti. Kommunikointi oli selkeää ja aktiivista. Ville löysi nopeasti asunnollemme potentiaalisen ostajan ja ainakin meidän tapauksessa kaupan molemmat osapuolet olivat erittäin tyytyväisiä lopputulemaan.
Palvelua parhaimmillaan!”

– Simo